ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 19ο FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ stoiximan.gr

H KOE τίμησε τους Χιώτες

  23.03.2018 21:25       1323

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, στον πρώτο ημιτελικό του 19ου Final-4 stoiximan.gr του κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών, ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Ολυμπιακό, που βρήκε τους Πειραιώτες να προκρίνονται με 9-4, ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΟΕ τίμησαν ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη διοργάνωση του Final-4, αλλά και ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν στηρίξει το έργο της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΝΟ Χίου, Γιάννης Αναδιώτης, με την απονομή να πραγματοποιείται από την Άννα Μαρκοπούλου, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ. Επιπλέον, τιμήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΝΟ Χίου, Παναγιώτης Παππής, από τον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Γιώργο Κατσαρό, όπως και ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Τέλος, βραβεύτηκε και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, επίσης από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Επίσης, η Ομοσπονδία τίμησε τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Την τιμητική διάκριση παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, για την αρωγή και τη βοήθειά του στην ΚΟΕ, όταν κατείχε τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ πριν μερικά χρόνια.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ