ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Ικανοποιημένος αλλά και προβληματισμένος ο Νικολόπουλος

  31.01.2012 12:52       2046

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος ήταν ένας από τους δύο προπονητές που συνόδευσαν τους Έλληνες κολυμβητές – τριες στο διεθνές μίτινγκ «euromeeting» στο Λουξεμβούργο.

«Σε κάποια αγωνίσματα το επίπεδο ήταν υψηλό σε άλλα μέτριο. Αυτοί οι αγώνες ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές να δουν πως πάει η προετοιμασία τους. Δεν είχε κάποιος ως στόχο να πιάσει τα όρια, άσχετα αν το κατάφερε ο Ανδρέας Βαζαίος στα 100 μ. πεταλούδα και στα 200 μ. μικτή ατομική, αφού είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Ήταν όμως, ένα πρώτο τεστ αρκετά δυνατό αγωνιστικά», δήλωσε ο προπονητής Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

Και συνέχισε: «Όλα τα παιδιά είναι κοντά στα ατομικά ρεκόρ.  Κάποιοι τα πήγαν λίγο καλύτερα κάποιοι κολύμπησαν λίγο πιο αργά αλλά δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο».

Ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος εστίασε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κολυμβητές, «Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στα κολυμβητήρια σε όλη την χώρα. Πολλοί αθλητές αναγκάζονται να λαμβάνουν μέρος σε μίτινγκ με καλές πισίνες και συνθήκες, προκειμένου να προετοιμάζονται καλύτερα».

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος