ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / ΠΛΕΪ ΟΦ

Μεγάλη νίκη ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 5-4 τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά

  21.04.2017 22:21       1152

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας νίκησε μετά από πολλά χρόνια τον ΝΟ Βουλιαγμένης για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, με 5-4 στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών (Β' φάσης) των πλέι οφ και με αυτήν την ιστορική νίκη ισοφάρισε σε 1-1.

Έτσι η ομάδα που θα προκριθεί στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσει τον τίτλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή (23/4) στις 18.00 στην έδρα του ΝΟΒ, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το βάρος στις άμυνες, αλλά τον ΑΝΟΓ να έχει σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του Θ. Γαβαλά και να μπλοκάρει με πάθος τα ατού του ΝΟΒ. Έτσι οι γηπεδούχοι έχτισαν ένα προβάδισμα δύο γκολ και μπήκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο προηγούμενοι με 5-3, για να μειώσουν απλώς οι φιλοξενούμενοι στο τελικό 5-4.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με τα γκολ των Σκουμπάκη και Παπαναστασίου με 1-0 και 2-1, αλλά δέχτηκε ισάριθμες φορές την ισοφάριση από τους Τίγκα και Καπότση. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 3-2, υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Μάζη, χάρη σε γκολ του Αλεξίου και το δεύτερο μέρος του αγώνα αναμένονταν συναρπαστικό. Εκεί ο Μάριος Χατζηγούλας έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο γκολ στον ΑΝΟΓ (4-2), όμως η απάντηση για τον ΝΟΒ ήταν άμεση με τον Κοπελιάδη. Ο Χατζηγούλας έδωσε και πάλι αέρα δύο γκολ (5-3), ενώ δύο χαμένες επιθέσεις σε παίκτη παραπάνω δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Κώστα Λούδη να μειώσει και έτσι στα τελευταία οκτώ λεπτά η ομάδα της Γλυφάδας μπήκε έχοντας το πάνω χέρι. Εκεί ο Μάριος Καπότσης μείωσε και πάλι στο γκολ (5-4) με 6:23 να απομένουν για τη λήξη. Αυτό όμως ήταν το τελευταίο γκολ του αγώνα, αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατές χάρη στις οποίες δε σημειώθηκε κάποιο άλλο γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 0-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ     ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ  
Γαβαλάς Θ.     Ζερδεβάς  
Τζελάτης       Κοπελιάδης 1  
Φωτόπουλος     Δελαγραμμάτικας  
Παπανικολάου     Βελώνιας    
Ρομπόπουλος     Χρυσοσπάθης  
Παπαναστασίου     Γούβης    
Παπούκας     Αφρουδάκης  
Αλεξίου 1       Καλαϊτζής  
Κατσαούνης 1     Βίκο    
Αλβέρτης       Καπότσης 2  
Χατζηγούλας 2     Τίγκας 1    
Σκουμπάκης 1     Σολανάκης  
Μαντής       Κουρούβανης  
Γιαννόπουλος     Δήμου    
Παπασηφάκης     Πάτερος    
Προπονητής: Δημήτρης Μάζης   Προπονητής: Κώστας Λούδης

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής