ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Μεγάλη νίκη του ΝΟ Χίου στον Άλιμο, 8-7 τον Υδραϊκό

  21.10.2017 20:36       1252

Ο ΝΟ Χίου πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήαμτος Α1 Ανδρών. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο κολυμβητήριο  του Αλίμου, οι Χιώτες επιβλήθηκαν με 8-7 του Υδραϊκού, μια νίκη που τους δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και πήγαινε πόντο πόντο, με κλειστές άμυνες και σε καλή μέρα τους τερματοφύλακες Καραμπέτσο και Φλέγκα. Ο ΝΟ Χίου πήρε ένα προβάδισμα δύο γκολ στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου (6-8), ο Υδραϊκός μείωσε σε 7-8, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο, καθώς ο Καραμπέτσος έκανε καθοριστικές αποκρούσεις.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου ενός τετάρτου επειδή ο προπονητής του ΝΟ Χίου Μιχάλης Λαζαρίδης δεν είχε ανανεωμένη κάρτα του προπονητή (για το 2017-2018) και οι παράγοντες του αγώνα δεν του επέτρεπαν να δηλωθεί στον αγώνα ως πρώτος προπονητής. Έτσι, δηλώθηκε ως έφορος για να βρίσκεται στον πάγκο, αλλά λειτούργησε κανονικά ως προπονητής, δηλαδή εκτός από τα τάιμ άουτ, όπου είχε δικαίωμα να συνομιλεί με τους παίκτες του, έδινε εντολές συνεχώς από τον πάγκο, με συνέπεια οι διαιτητές να το αποβάλουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα:

"Στο 7.02 πριν από τη λήξ της γ’ περιόδου αποβλήθηκε ο κ. Λαζαρίδης με κόκκινη κάρτα από τον πάγκο επειδή έδινε συνέχεια οδηγίες στους παίκτες". Επίσης: "Στο 0.36 της γ’ αποβλήθηκε ο Βιτέλας του Υδραϊκού με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα επειδή έβρισε τα θεία (γ.. την π…)".

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 7-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης 1, Βιτέλας 2, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Στελλάτος 1.

NO XIOY (): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 2, Καλογεράκος 2, Πέττας, Αϊβαλιώτης , Σωτηριανός, Καζάζης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής