ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ανδρέας Βαζαίος

Να παρουσιαστώ δυνατός στο μίτινγκ του Άμστερνταμ

  15.03.2012 15:19       1008

Από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου και βρίσκεται, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο νεαρός κολυμβητής Ανδρέας Βαζαίος. Ο Έλληνας κολυμβητής, βρίσκεται στην ολλανδική πρωτεύουσα με έξοδα της Ομοσπονδίας (όπως και ακόμη 3 αθλητές), με κύριο στόχο του να κάνει μια καλή εμφάνιση στα αγωνίσματα που συμμετέχει (50μ / 200μ πεταλούδα, 200μ Μεικτή Ατομική), αλλά και να προπονηθεί ενόψει του Πανευρωπαϊκού τον Μάιο, για το οποίο έχει εξασφαλίσει ήδη το όριο.

Για την παρουσία του στο Άμστερνταμ το προσεχές Σαββατοκύριακο: «Κύριο μέλημά μου είναι να κάνω μια καλή εμφάνιση, και αν μπορέσω να διακριθώ. Δεν έχω θέσει ως στόχο κάποιο όριο, απλώς θέλω να μπω στην πισίνα και να αγωνιστώ, γιατί θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Έχω στο μυαλό μου το Πανευρωπαϊκό, όπου θέλω να έχω και εκεί μία καλή παρουσία, και φυσικά αν υπάρξει κάποια διάκριση, όπως ένα μετάλλιο, θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο».

Επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στην Ολλανδία, ο Ανδρέας Βαζαίος απάντησε σε σχετική ερώτηση για την σύγκριση της προπόνησης στην Ελλάδα και αυτήν στο εξωτερικό: «Εκτός από τους αγώνες αυτούς καθ’ αυτούς, είναι μία πολύ καλή προπόνηση για όλους τους αθλητές που βρίσκονται στο εξωτερικό γενικά. Όχι μόνο για εμάς που είμαστε εδώ στο Άμστερνταμ. Πίσω στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, λόγω των προβλημάτων στις πισίνες, όπως το κρύο νερό, και κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, το βλέπουμε σαν μια καλή ευκαιρία για να προπονηθούμε για την συνέχεια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος