ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέες προκρίσεις για τα πρωταθλήματα από τις Ημερίδες Αστεριών σε Θεσσαλονίκη και Χανιά

  11.12.2016 22:52       1998

Το απόγευμα της Κυριακής (11/12) ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι Ημερίδες Αστεριών της Συγχρονισμένης κολύμβησης σε Θεσσαλονίκη (στο Εθνικό κολυμβητήριο) και σε Χανιά, από τις οποίες βγήκαν νέες προκρίσεις για τα πρωταθλήματα των κατηγοριών και της ΟΠΕΝ (μετά από αυτές της 1ης Ημερίδας Αττικής την προηγούμενη εβδομάδα).

Οι αγώνες αφορούσαν όλα τα Αστέρια, από 1 έως 7, και στα δύο κολυμβητήρια. Στη Θεσσαλονίκη μετείχαν συνολικά 148 αθλήτριες από 8 Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ στα Χανιά 93 αθλήτριες από 4 Σωματεία της Κρήτης.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της Ημερίδας όλων των Αστεριών σε Θεσσαλονίκη και Χανιά μπορείτε να τα δείτε στις ΦΩΤΟ δίπλα στη βασική, στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Η τεχνική σύμβουλος Συγχρονισμένης Κολύμβησης της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας δήλωσε σχετικά: "Ήταν οι Ημερίδες που αφορούσαν μέρη της περιφέρειας και συγκεκριμένα για τις προκρίσεις από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και από πολλά νέα κορίτσια, κάτι που δείχνει και την ανάπτυξη του αθλήματος ανά την Ελλάδα. Θα ακολουθήσουν Ημερίδες και για την υπόλοιπη περιφέρεια, αλλά και άλλη για την Αττική".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής