ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ/ΜΙΝΣΚ

Νίκος Καραμάνης: «Χωρίς άγχος στον δρόμο για τον τελικό»

  31.08.2018 15:03       1388

 

Το ελληνικό πόλο επιβεβαίωσε στο Μίνσκ της Λευκορωσίας την παρουσία του στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Μετά την νίκη επι της Ιταλίας με 9-8 την Πέμπτη στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, τα παιδιά του Τεό Λοράντου προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και το Σάββατο το απόγευμα απέναντι στην Κροατία (18.30) θα διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα που ζει ενα ονειρεμένο καλοκαίρι με αλλεπάλληλες επιτυχίες σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ημιτελικός - όπως είναι φυσιολογικό - δεν έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Έλληνες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν τον αγώνα και ο Νίκος Καραμάνης, συνεργάτης του Τεο Λοράντου, τονίζει στην σελίδα της ΚΟΕ:

«Είναι ημιτελικός ....Πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολυ καλή ομάδα. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Μετά τη χθεσινή πρόκριση θεωρώ πως τα παιδιά εχουν απελευθερωθεί από το άγχος και ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν ένα καλό παιχνίδι, σύμφωνα με τη δουλειά που έχουμε κάνει και τις δυνατότητές μας. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού».

Πριν απο τον αγώνα της Ελλάδας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ισπανία και το Μαυροβούνιο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.