ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 12ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Νίκος Σπηλιωτόπουλος: «Η Ελλάδα της κρίσης αντέχει»

  04.09.2017 11:54       1928

Για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων γυναικών που διεξάγεται από χθες (3/9) στον Βόλο, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα για την χώρα μας, να διοργανώνει τόσο μεγάλα γεγονότα, παρά την κρίση που την ταλανίζει, τους αφανείς ήρωες του πρωταθλήματος, αλλά και το πολυπόθητο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα.

«Στην διοργάνωση συμμετέχουν 16 χώρες με περισσότερες από 240 αθλήτριες και 100 περίπου προπονητές και τεχνικοί, χωρίς να υπολογίσουμε τους επισκέπτες της πόλης, των οποίων ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος. Η Ελλάδα και η ΚΟΕ έχουν συνηθίσει να κάνουν πετυχημένες διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν πολύ θετικά και αν προκύψει κάποιο μικρο πρόβλημα, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας που εργάζεται αδιάκοπα γι’ αυτή την διοργάνωση πως θα το επιλύσει. Έχει δημιουργηθεί ένας πολύ καλός μηχανισμός από υπαλλήλους, εθελοντές και συνεργάτες και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές  αθλητικές εγκαταστάσεις, η πόλη του Βόλου μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

Αναφορικά με την δυνατότητα διοργάνωσης τόσο μεγάλων γεγονότων, παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί στην χώρα μας , υποστήριξε: «Η Ελλάδα της κρίσης αντέχει να στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από αυτή, αλλά από όλες τις διοργανώσεις των τελευταίων 6 ετών. Δεν είναι όλα εύκολα βέβαια, υπάρχουν δυσκολίες αλλά τα καταφέρνουμε. Μας αποζημιώνει το αποτέλεσμα κάθε φορά, αυτή η αίσθηση της πληρότητας και της ικανοποίησης».

Ο κ. Σπηλιώπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη του Βόλου για την άψογη φιλοξενία, τους εθελοντές και την ομάδα των 5-10 «τρελών» που βρίσκονται διαρκώς πίσω από αυτή την διοργάνωση και τους οποίους δεν θα ήθελα να αναφέρω ονομαστικά. Ξέρω δεν το επιθυμούν αν και όλοι ξέρουμε ποιοι είναι. Φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία μας τίμησε δίνοντάς μας την δυνατότητα να διοργανώσουμε αυτή την κορυφαία εκδήλωση».

Τέλος, έδωσε τις ευχές του στην Εθνική μας ομάδα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου: «Όλοι μιλούν για την ομάδα μας και της δίνουν τον τίτλο του φαβορί. Μακάρι να παίξουν καλά τα κορίτσια και να τα καταφέρουν. Μακάρι να έρθει ένα μετάλλιο».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ