ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Εθνικός έκοψε τη φόρα του ΝΟ Χίου (8-5) και τον έφτασε στην τρίτη θέση

  20.12.2017 16:26       987

Ο Εθνικός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι κυανόλευκοι του Φάνη Κουντουδιού επικράτησαν με 8-5 του ΝΟ Χίου, του έκοψαν τη φόρα στη φετινή εντυπωσιακή του πορεία και ιοσβάθμησε μαζί του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο και με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με τον Εθνικό να προηγείται 2-1 και τον ΝΟ Χίου να ανατρέπει και να περνάει μπροστά 3-2 στο ημίχρονο. Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως, ο Εθνικός ξέφυγε με δύο γκολ διαφορά την οποία, μάλιστα, αύξησε στα τρία μέχρι το φινάλε.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-5

Οκτάλεπτα: 2-1,0-2, 4-1,2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 1, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης,Καζάζης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής