ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι 3οι Πανελλήνιοι αγώνες Masters στο ΟΑΚΑ

  19.03.2017 20:17       3278

Ολοκληρώθηκαν οι 3οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης κατηγορίας Masters που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ από τον ΑΟ Ωκεανός υπό την αιγίδα της ΚΟΕ το διήμερο (18-19/3).

Αθλητές του παρελθόντος είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε αγώνες στο κορυφαίο κολυμβητήριο της χώρας.

Το μήνυμα το οποίο θέλουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας να περάσει είναι πως ο αθλητισμός δεν έχει όριο ηλικίας και γι αυτό «τρέχουν» το πρόγραμμα Greek Masters Aquatics. Ο άνθρωπος που «τρέχει» αυτό το πρόγραμμα  μαζί με τους τεχνικούς σύμβουλους κολύμβησης κ.κ. Χούμα και Κραουνάκη, Σπύρος Μπιτσάκης δήλωσε:

«Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί από πλευράς συμμετοχής και ανταπόκρισης από τους αθλητές, τους συλλόγους, τους προπονητές και τους παράγοντες. Είχαμε συμμετοχές που έφτασαν κοντά στις 400, ενώ μας ευχαριστεί το γεγονός ότι συμμετείχαν και αθλητές από Κύπρο, Βουλγαρία και Τουρκία».

Για τη συνέχεια του προγράμμαατος Greek Masters Aquatics (GMA) σημείωσε: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω πως στο μέλλον, μέσα από τις ενέργειες και τις δράσεις που θα γίνουν, θα έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές, τόσο από την χώρα μας όσο και από το εξωτερικό».

Για τη σημασία των αγώνων είπε: «Οι αγώνες αυτοί πάνω από όλα γίνονται για να περάσουμε κάποια μηνύματα. Αυτά είναι της υγείας, του αθλητισμού εφ' όρου ζωής, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας. Οι επιδόσεις και τα μετάλλια έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Για εμάς είναι διασκέδαση».

Τέλος, σημείωσε για την οργανωτική επιτυχία: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ωκεανό, στην ΚΟΕ, στους χορηγούς και στους υποστηρικτές για την άψογη διοργάνωση, καθώς και σε όσους συμμετείχαν σε αυτούς τους αγώνες. Το αξίζουν όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να αθλούνται εφ' όρου ζωής και αυτός είναι ο στόχος μας».

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ:

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ