ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Οριστικά 3ος ο ΝΟ Χίου, 11-4 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο που παίζει πλέι άουτ

  25.04.2018 18:35       1136

Την 3η θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περίοδου της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Χίου, μετά από μια πολύ καλή φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και παρά την ήττα του την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του από τον Εθνικό. Η ομάδα της μαστίχας νίκησε εύκολα, με 11-4, τον Πανιώνιο, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 22η και τελευταία αγωνιστική και έτσι θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι οφ, με πλεονέκτημα έδρας, τον 6ο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος, που είναι 11ος, θα παίξει στην πρώτη φάση των πλέι άουτ με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον 10ο ΝΟ Χανίων, αλλά μεταφέρει από την κανονική περίοδο το 1-0 υπέρ του στις νίκες.

Οι Χιώτες έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, από το ξεκίνημα, και αύξησαν τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 4-11

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 1-3, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μάντης, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Κουλιεράκης 1, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος 1, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΝΟ XIOY (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός 1, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 2, Παπούκας 1, Καλογεράκος 2, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής