ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χρήστος Αφρουδάκης

«Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα»

  22.02.2012 12:45       1414

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Ρουμανία μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Αφρουδάκης(ΦΩΤΟ): «Η ομάδας παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ένα το καλό και ένα το κακό. Στα πρώτα 3,5 8λεπτα είχαμε πολύ καλή απόδοση. Όμως στο υπόλοιπο του αγώνα αποσυντονιστήκαμε και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, γεγονός που επηρέασε την ψυχολογία μας».

Επίσης για τον αγώνα με τους Ρουμάνους σχολίασε: «Είχαμε καιρό να παίξουμε μαζί τους. Όλα αυτά τα παιχνίδια των προκριματικών μας κάνουν καλό για τη συνέχεια. Το χθεσινό παιχνίδι προσφερόταν και για χρήσιμα συμπεράσματα για τους αντιπάλους μας, αφού τη Ρουμανία θα την αντιμετωπίσουμε και στο προολυμπιακό. Επομένως, ήταν καλό που μπορέσαμε να «φρεσκάρουμε» τις γνώσεις μας για αυτή».

Για τους εναπομείναντες αγώνες στα προκριματικά του World League ανέφερε ότι: «Το άσχημο είναι ότι εξαρτάται από το τι θα κάνει η Ρουμανία, με τους Ισπανούς. Εάν χάσει η πρόκριση θα παιχθεί στην Πάτρα και στη διαφορά των γκολ στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Σίγουρα, τα παιχνίδια θα έχουν και χαρακτήρα προετοιμασίας αλλά ο στόχος μας είναι να περάσουμε, βλέποντας ασφαλώς και το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου».

Τέλος για τις ελπίδες πρόκρισης της εθνικής στους Ολυμπιακούς τόνισε: «Ο στόχος είναι εφικτός. Εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από εμάς και την απόδοσή μας. Πιστεύω σε εμάς και εάν παίξουμε όπως ξέρουμε είμαι πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε"

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος