ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέρασε κι από το Ηράκλειο ο Υδραϊκός, 10-7 τον ΟΦΗ

  03.03.2018 19:35       828

Ο Υδραϊκός συνεχίζει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα και περνώντας νικηφόρα από το κολυμβητήριο του Ηρακλείου, όπου επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 10-7, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας (καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Υδραϊκού βελτίωσαν την άμυνά τους, έλεγξαν τον ρυθμό, είχαν και τον τερματοφύλακά τους Φλέγκα σε καλή μέρα, και επιβλήθηκαν δίκαια.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 0.01 πριν από τη λήξη του 1ου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης για έντονη διαμαρτυρία. Στη συνέχεια και ενώ ήταν στην εξέδρα, συνέχισε να απευθύνεται στον διαιτητή Κατσώνη, λέγοντας:"Πρόσεχε, το παιχνίδι βιντεοσκοπείται. Είσαι άσχετος".

ΟΦΗ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 2-4, 1-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής 1, Πίσσας 1, Λεονταράκης 1, Κλήμος 3, Γιγουρτάκης, Ντάνκαν, Καβουσανός, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης 2, Μπλάνης 1, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος, Σολεϊμανιπάκ 2, Γραμματικός.

Διαιτητές: Κατσώνης, Μαρκοπούλου

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής