ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Πληθώρα συμμετοχών, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες

  18.06.2017 22:16       5592

Με αξιόλογες επιδόσεις, υψηλό συναγωνισμό, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών), που διεξήχθησαν στο Χαϊδάρι και στο Περιστέρι το τριήμερο 16-18 Ιουνίου.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δείχνοντας πως το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης μπορεί να είναι σπουδαίο, ενώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ μεγάλη συμμετοχή (1850 αθλητές) που υπήρξε στους αγώνες.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικό κ. Νίκος Κραουνάκης μιλώντας για τους αγώνες ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης λέγοντας: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των αγώνων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, που είναι ασυνήθιστες για την εποχή. Οι σύλλογοι, οι προπονητές, οι αθλητές, οι γονείς, οι παράγοντες των σωματείων, η Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής και ο Σύνδεσμος Κριτών και Χρονομετρών συνέβαλαν αποφασιστικά στην πολύ καλή διεξαγωγή των αγώνων».

 

Για το αγωνιστικό κομμάτι των αγώνων είπε: «Είχαμε πολύ όμορφες και ανταγωνιστικές κούρσες και οι αθλητές δείχνουν πως δουλεόυν πολύ. Παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης, ότι η βάση της είναι πολύ γερή και ελπίζουμε σε μελλοντικές επιτυχίες που θα έρθουν μέσα από τη σκληρή δουλειά. Φυσικά για να γίνει η σκληρή δουλειά πρέπει να βελτιωθούν και οι συνθήκες και να υπάρχουν περισσότεροι χώροι προπόνησης με καλύτερη λειτουργία των κολυμβητηρίων. Χάρηκα πολύ γιατί είδα παιδιά από την επαρχία να κάνουν πολύ καλές επιδόσεις κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί. Η επαρχία ανεβαίνει κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στο οικοδόμημα της ελληνικής κολύμβησης».

 

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ