ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρόκριση για ΝΟ Ρεθύμνου, 9-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ηράκλειο

  07.03.2018 19:06       1039

Ο ΝΟ Ρεθύμνου είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών, επικρατώντας του ΑΝΟ Γλυφάδας με 9-8 πριν από λίγη ώρα στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο δεύτερο οκτάλεπτο αλλά κατάφεραν να μειώσουν σε 4-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ακόμη τρία γκολ πέτυχε η ομάδα του Ρεθύμνου στην τρίτη περίοδο, διευρύνοντας το προβάδισμά της και παίρνοντας σπουδαίο προβάδισμα για τη νίκη. Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τις γηπεδούχους να ανεβάζουν τη διαφορά στα τρία τέρματα (9-6), όμως ενώ έδειξαν να σφραγίζουν την πρόκριση, ο ΑΝΟΓ μείωσε σε 9-8 50'' πριν το φινάλε μετατρέποντας το παιχνίδι σε "θρίλερ". Τελικά, το συγκρότημα του Τάσου Πιρπιρή δεν κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι η κρητική ομάδα πήρε την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ στο Καρπενήσι, στις 30 και 31 Μαρτίου.

Στο 0.22 του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Τάσος Πιρπιρής για έντονη διαμαρτυρία και ενώ νωρίτερα είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-2, 2-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Μαλιαρού, Καρυπίδου Η. 1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη 1, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Ντάσιου, Παπαναστασίου Δ., Αρχοντάκη, Κοντονή 1, Γιαννοπούλου

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ