ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΕΝ

Πρωταγωνιστεί και πάλι ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης - Χρυσά σε Κόμπο και Highlight και πρωτιές σε όλα τα τεχνικά

  31.03.2018 23:49       3527

Ολοταχώς για την διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή της ανοιχτής (ΟΠΕΝ) κατηγορίας στη Συγχρονισμένη (Καλλιτεχνική) κολύμβηση πάει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Τα Σκαθάρια έχουν, ήδη, πρωταγωνιστήσει στις τρεις πρώτες ημέρες των αγώνων, στους προκριματικούς, με πρωτιές, αλλά και στα Τεχνικά προγράμματα (Σόλο, Ομαδικό και Ντουέτο), ενώ κατέκτησαν και τα δύο πρώτα χρυσά μετάλλια στους δύο πρώτους τελικούς της διοργάνωσης, το Σάββατο (31/3) το βράδυ, σε Κόμπο και Highlight.

Το Εθνικό πρωτάθλημα γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και φυσικά τα κορίτσια του ΑΝΟΜ είναι το μεγάλο φαβορί για τα χρυσά μετάλλια (αλλά και για ασημένια) και στους τελικούς της τελευταίας ημέρας των αγώνων, την Κυριακή (1/4) στο Σόλο, στο Ντουέτο και στο Ομαδικό.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πρώτα στο Κόμπο, το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια, το βράδυ, πρώτευσε και στο Highlight. Την ομάδα αποτελούσαν και στα δύο αγωνίσματα οι: Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Όλγα Παπασαράντη, Θεοδοσία Τζουμάκα (αναπλ. Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου). Στο Κόμπο βαθμολογήθηκαν με 85,2333 β. και στο Highlight με 84,9333 β.

Στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, εξάλλου, ο ΑΝΟΜ πήρε τις δύο πρώτες θέσεις με τις 1. Ευαγγελία Πλατανιώτη (44,1065 β.) και 2. Εβελίνα Παπάζογλου (42,9563 β.).

Στο Τεχνικό του Ντουέτου τα Σκαθάρια κατέλαβαν επίσης τις δύο πρώτες θέσεις. Με τις Ευαγγελία – Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου την πρωτιά με 43,4906 β. και τις Αθανασία Τσόλα – Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου) τη 2η με 40,8807 β.

Στο Τεχνικό Ομαδικό ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πρώτευσε με τις: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά (αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Όλγα Παπασαράντη) με 41,5706 β.

Τα ασημένια μετάλλιο σε Κόμπο και Highlight κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Μαρία - Έλλη Αλζιγκούζη, Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ξανθή Μέλλου, Ελένη Παπανδρέου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Ιωάννα Σελετοπούλου, Μαρία Νεφέλη Σταμέλου, Ευδοκία Φάνου, (αναπλ. Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη, Μαρία Τζαμπαζίδη) και στα δύο αγωνίσματα.

Ενώ τα χάλκινα σε Κόμπο και Highlight πήρε ο ΝΟΒΑ. Στο Κόμπο, την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν οι: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα). Στο Highlight την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου (αναπλ. Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Κυριακή Καραγιάννη).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τα εξής:

10.00 Ντουέτο (ΤΕΛΙΚΟΣ)

12.00 Ομαδικό (ΤΕΛΙΚΟΣ)

14.00 Σόλο (ΤΕΛΙΚΟΣ)

16.00 Αστέρι 5 & 7

17.00 Αστέρι 6

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής