ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη νίκη του Υδραϊκού, 8-7 τον ΝΟ Χανίων

  04.11.2017 17:27       1692

Έκανε σεφτέ στις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Υδραϊκός, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε με 8-7 του ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, το Σάββατο (4/11) το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο Υδραϊκός πήρε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού, με καλή άμυνα και λύσεις επιθετικά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, οπότε και προηγήθηκε με 8-4 στο ημίχρονο. Τα δύο τελευταία οκτάλεπτα έδειξε και πάλι χαλάρωση, οι Χανιώτες ήταν αυτοί που πέτυχαν μόνο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν παρά να μειώσουν στο τελικό 8-7.

Στο 7.00 πριν από τη λήξη του β’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), για διαμαρτυρία, ο προπονητής του ΝΟ Χανίων Ηλίας Μαχαίρας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 8-7

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 0-1, 0-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Κοτσάφτης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 1, Μπλάνης 2, Βιτέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Στελλάτος, Ξενάκης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Πολογεώργης, Φλώρος Ανδ. Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 2, Κατσουλάκης 3, Μαγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Λεβεντάκης, Χάλαρης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής