ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Πρώτος ο Νέγρης στις ημερίδες Μεγάλων Αποστάσεων

  29.04.2018 22:39       1908

Πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα (28-29 Απριλίου) σε Θεσσαλονίκη και Περιστέρι οι δεύτερες ημερίδες Μεγάλων Αποστάσεων στα 5 χιλιόμετρα.

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο το Σάββατο έλαβαν μέρος 15 κολυμβητές/τριες και στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου την Κυριακή 19 κολυμβητές/τριες.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κραουνάκης, που παρευρέθηκε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου και παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες στην Αττική, σημείωσε: "Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 25άρα πισίνα στο Ποσειδώνιο και το Περιστέρι. Δεν έγιναν στη θάλασσα αφού δεν υπάρχει ακόμη η κατάλληλη θερμοκρασία και οι υποδομές. Στις κούρσες των 5χλμ. δεν είχαμε επίσημους χρόνους και ρεκόρ, οι αγώνες αυτοί είναι κυρίως για να παραμένουν οι αθλητές μας σε εγρήγορση και να δούμε ορισμένα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε ωραίο συναγωνισμό και καλή κούρσα η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού και δεύτερος με μικρή διαφορά ο Αθανάσιος Κυνηγάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης. Ήταν μια πολύ ωραία κούρσα που κρίθηκε στο δευτερόλεπτο".

Οι συμμετοχές στο Περιστέρι και τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

 Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ