ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Φάιναλ Φορ και ο Ολυμπιακός, 25-5 τον Εθνικό στον Πειραιά

  07.03.2018 21:32       845

Την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών εξασφάλισε και ο Ολυμπιακός, με την επιβλητική του νίκη με 25-5 επί του "συμπολίτη" Εθνικού στον Πειραιά και το "Π. Καπαγέρωφ".

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος δεν συνάντησαν αντίσταση και με χαρακτηριστική άνεση έφτασαν να προηγηθούν με 13-0 περίπου στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου. Ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, αλλά η ομάδα του Χάρη Παυλίδη συνέχισε με αμείωτο ρυθμό και σκόραρε ακόμη επτά φορές στην τρίτη περίοδο και τέσσερις στην τελευταία, φτάνοντας στο 25-5.

Από τέσσερα γκολ για τη νικήτρια ομάδα πέτυχαν οι Πλευρίτου Ελευθερία, Ασημάκη, Έμολο και Πλευρίτου Βασιλική, ενώ ο Εθνικός είχε πέντε διαφορετικές σκόρερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 25-5

Οκτάλεπτα: 7-0, 7-2, 7-1, 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 4, Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 4, Πλευρίτου Β. 4, Τσουκαλά, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα, Καλαργυρού, Βάσιλα 1, Μουταφιάν 1, Μπίσμπα, Κούβδου, Μιχαηλίδου, Νιαρχάκου, Φραγκιουδάκη 1, Γκούζουλα 1, Κοντογιάννη, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη 1

Διαιτητές: Μπιράκης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ