ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τεράστια νίκη ο ΝΟ Χίου, 10-9 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο νησί της μαστίχας

  13.01.2018 21:15       1559

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επιβεβαίωσε τη φετινή εκπληκτική αγωνιστική του κατάσταση ο ΝΟ Χίου, που πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-9, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, και παραμένει ισόβαθμος με τον Εθνικό στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι Χιώτες μπήκαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν 4-1 στο ημίχρονο. Ο ΝΟΒ ισορρόπησε στη συνέχεια και με ένα επί μέρους σκορ 2-5 ισοφάρισε σε 6-6. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προηγούνταν με ένα γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν μέχρι το 9-9. Ο Νίκος Καρακάσης ήταν αυτός που πέτυχε τη νικητήριο γκολ για τους Χιώτες, στα 2 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-1, 2-5, 4-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Μαρουλάς, Καρακάσης 3, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1 Παπούκας 2, Σωτηράκης, Καλογεράκος 3, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής