ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Θρίλερ στο Γουδή και ο Παναθηναϊκός, με Άντζιτς, στο Final-4, 9-8 τον ΓΣ Περιστερίου (pics)

  18.01.2023 16:42       842

"Μάχη μέχρις εσχάτων", όπως αναμενόταν, έγινε στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τον Παναθηναϊκό να παίρνει τελικά τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4 της Πάτρας, καθώς νίκησε με 9-8 τον ΓΣ Περιστερίου.

Μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, στην τελευταία περίοδο, ο Ριστίσεβιτς έκανε την απόκρουση του αγώνα σε τετ α τετ του Ναγκλ, ενώ στη συνέχεια ο Δευτεραίος κέρδισε ποινή και ο ίδιος σκόραρε με εξαιρετική κίνηση στον παίκτη παραπάνω για το 8-7 του Παναθηναϊκού, στο 3:02. Ο Φώσκολος κέρδισε πέναλτι και ο Καρούντζος ισοφάρισε σε 8-8. Στην επόμενη φάση, όμως, ο Κανδανολέων κέρδισε πέναλτι και ο Άντζιτς, που ήταν και ο πρωταγωνιστής του αγώνα με 7 γκολ (!), σκόραρε για το τελικό 9-8 υπέρ του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τα μικρά χρονόμετρα, όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-8

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-3, 4-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Αντζιτς 7, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιοτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Γιαφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής