ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το Αιγάλεω τίμησε τον Σπύρο Γιαννιώτη

  02.10.2017 16:03       2979

Τον ασημένιο ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή μας Σπύρο Γιαννιώτη, με τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και τον γιατρό της ΚΟΕ Γιώργο Μαρίνο, τίμησε ο Δήμος Αιγάλεω το Σάββατο (30/9) σε μια ιδιαίτερα ζεστή και μεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας που βράβευσε τους «3»,αναφέρθηκε στην αξία και τα μηνύματα της ένδοξης αθλητικής διαδρομής του Σπύρου Γιαννιώτη, καθώς επίσης στη σημαντική συμβολή του Νίκου Γέμελου και του Γιώργου Μαρίνου, σ’ αυτή .

Από την πλευρά τους, τόσο ο Γιαννιώτης όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκο Γέμελος, αναφέρθηκαν τόσο στις επιτυχίες του πρώτου και τον τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκαν, όσο και το πλαίσιο στο οποίο οι νεαροί κολυμβητές/τριες θα πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν στην υλοποίηση των αγωνιστικών τους στόχων.

Για την ιατρική φροντίδα των αθλητών, μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος που έχει δώσει το παρών στις κορυφαίες διοργανώσεις, τόσο με την ΚΟΕ όσο και την ΕΟΕ.

Στην εκδήλωση στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, που έγινε με πρωτοβουλία του αθλητικού τμήματος του Δήμου Αιγάλεω, προβλήθηκαν τηλεοπτικά αποσπάσματα από την προσπάθεια του Σπύρου Γιαννιώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012) και τους αντίστοιχους στο Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) όπου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ