ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Το μυαλό τώρα στο Μαυροβούνιο

  23.01.2012 23:35       1352

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Απογοητευμένοι από την εξέλιξη που είχε τελικά η αναμέτρηση με τους Ιταλούς, αλλά με το μυαλό τους πλέον στον επόμενο αντίπαλο, το Μαυροβούνιο, όπου και θα κριθεί – την Τετάρτη – η είσοδος μας στην 4άδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι οι διεθνείς πολίστες μας.

«Τι να πω. Φαίνεται ότι δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε. Είναι κρίμα …», σχολίαζε χωρίς να ΄λεχει όρεξη για περισσότερα ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, από τους διεθνείς με αξιόλογη παρουσία μέχρι τώρα στην διοργάνωση.

«Πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει με τους Μαυροβούνιους. Χρειάζεται να γίνουμε πιο δυνατοί και να συγκεντρωθούμε καλύτερα.

Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε τους εαυτούς μας και τις δυνατότητες που έχουμε. Απέναντι μας μεθαύριο θα είναι ένας αντίπαλος με αγωνιστική συνέπεια και διάρκεια στην απόδοση του», επεσήμανε ο Φίλιππος Καραμπέτσος.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης από την πλευρά του τόνισε: «Τίποτα δεν τελείωσε από την ήττα αυτή. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη όπου θα τα δώσουμε όλα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Ο Κώστας Κοκκινάκης που έφυγε με 3 ποινές από το παιχνίδι, υπογράμμισε: «Δεν χάθηκε τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς μας οδηγούσε στα χιαστί. Αλήθεια είναι πάντως ότι ακόμη δεν έχουμε παίξει ένα καλό παιχνίδι και αυτό ελπίζω να γίνει την Τετάρτη».

Να σημειώσουμε ότι στην εθνική μας ομάδα, έχουν να λένε για τις αποφάσεις του Πολωνού Κορίζνα, με χαρακτηριστικότερη τη φάση της ποινής που καταλογίστηκε στο τέλος στον Γιώργο Ντόσκα επειδή … τόλμησε να βγάλει τα δύο χέρια του από το νερό και να μαρκάρει. ‘Ηταν άλλωστε η φάση στην οποία ο Ντράγκαν Άντριτς δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον Πολωνό και αποβλήθηκε