Στέψη ή παράταση στην αγωνία; Στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης, το Σάββατο 24/5, στις 19:00, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τη σειρά των τελικών στα Play Off της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν το πλεονέκτημα έδρας, προηγούνται με 2-0 νίκες και χρειάζονται μια ακόμη ώστε να εξασφαλίσουν το 13ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Αν χρειαστεί 4ος αγώνας θα γίνει στις 26/5, (18:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ο 5ος (αν χρειαστεί) θα διεξαχθεί στις 28/5 (19:00) στον Πειραιά.
Το Σάββατο (24/5), στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς για την κατάταξη στις θέσεις 3-4 των Play Off της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα, στο Σεράφειο κολυμβητήριο. Την τρίτη θέση θα καταλάβει η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες και η σειρά βρίσκεται στο 1-1.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Α1 ΑΝΔΡΩΝ, PLAY OFF:
ΤΕΛΙΚΟΙ για θέσεις 1-2, 3ος ΑΓΩΝΑΣ:
Σάββατο 24/5:
19:00 Κολ. Εθνικό Πειραιά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Σπύρος Αχλαδιώτης. Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος. Αλυτάρχης: Νίκος Κανελλόπουλος.
ΤΕΛΙΚΟΙ για 3-4, 3ος ΑΓΩΝΑΣ:
Σάββατο 24/5:
20:00 Κολ. Σεράφειο: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διαιτητές: Μιχάλης Μπιράκης, Νίκος Μπουδραμής. Παρατηρητής: Μιχάλης Σκαλοχωρίτης. Αλυτάρχης: Φάλια Αντωνιάδου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ