ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Γιώργος Ντόσκας

«Χαλαρώσαμε στο τέλος»

  22.02.2012 12:39       1392

Χθες το απόγευμα η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε στη Οραντέα από τη Ρουμανία με σκορ 8-6, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του World League. Οι διεθνείς μας είχαν πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν με 6-3, αλλά η κατακόρυφη πτώση στο τέλος επέφερε την ήττα από τους πρωτοπόρους του ομίλου.

Για το παιχνίδι με την Ρουμανία, ο διεθνής περιφερειακός, Γιώργος Ντόσκας(ΦΩΤΟ Νο 8), τονίζει: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή στα τρία πρώτα 8λεπτα και εξασφάλισε μία διαφορά τριών γκολ. Όμως, στο τέλος χαλαρώσαμε και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Ρουμάνοι, οι οποίοι αντέδρασαν. Εμείς από την άλλη δεν αντιδράσαμε και δεχθήκαμε ένα σερί 5-0 και τελικά χάσαμε το ματς».

Ο παίκτης του ΝΟ Χίου πρόσθεσε για ακόμη ότι: «Ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Σίγουρα στενοχωρηθήκαμε που ηττηθήκαμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά είδαμε ότι όταν είμαστε καλοί μπορούμε να τους κερδίσουμε. Ο αγώνας για τα προκριματικά της Ολυμπιάδας διαφέρει από άποψη βαρύτητας, όμως γενικά δεν θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με το χθεσινό. Από το παιχνίδι πάντως καταλάβαμε ότι εξαρτάται από εμάς να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια της ομάδας στα προκριματικά του World League υπογραμμίζει «Είναι σημαντικό να προκριθούμε στα τελικά. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην ελίτ του πόλο και μία συμμετοχή στην τελική φάση της διοργάνωσης θα μας βοηθήσει πολύ. Ελπίζουμε σε ήττα των Ρουμάνων με τους Ισπανούς και εφόσον κερδίσουμε εμείς την επόμενη αγωνιστική, η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα. Στόχος μας πάντως είναι να προκριθούμε».

Για το προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον είπε: «Το προολυμπιακό είναι ένα τουρνουά με μεγάλη πίεση. Όμως θεωρώ ότι από εμάς θα εξαρτηθεί. Η ομάδα θα είναι πανέτοιμη ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι η πρόκριση περνάει από τα δικά μας χέρια».

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος