ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ/ΤΟΜΣΚ

«Χρυσή» η Ιωάννα Παναγιωτίδου!

  10.09.2016 17:23       2991

Εκπληκτική εμφάνιση και πρώτη θέση στα 200μ. Επιφάνεια στην κατηγορία των Νεανίδων για την Ιωάννα Παναγιωτίδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης που διεξάγεται στο Τομσκ της Ρωσίας!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε χρόνο 1:32.74, που είναι κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (1:31.43) και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου χαρίζοντας το τρίτο μετάλλιο στην διοργάνωση μετά από αυτά των Χρήστου Χριστοφορίδη (ασημένιο στα 800μ. Επιφάνεια) και Σοφίας Κτενα ( χάλκινο στα 50μ. Άπνοια). Στο ίδιο αγώνισμα η Δήμητρα Ακριτίδου κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 1:34.89.

Στα 100μ υποβρύχιο ανδρών ο Τάσος Μυλωνάκης με χρόνο 34.41 βρέθηκε στην πέμπτη θεση.

 

«Αποδίδει καρπούς η δουλειά μας»

Μετά το τέλος των αγώνων η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ημέρας δήλωσε:

Ιωάννα Παναγιωτιδου: «Ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή μου την επίδοση. Ήμουν κοντα στον προσωπικό μου χρόνο κι αυτο αποδεικνύει οτι η δουλειά που κάνουμε με τους προπονητες μου αποδίδει καρπούς. Ειναι αγώνας σε μια περίοδο που κάθε άλλη χρονια ξεκουραζόμαστε κι αυτο με κανει ακομα πιο χαρούμενη για την επίδοση μου! Θελω να ευχαριστήσω τους δυο μου προπονητες Βικυ Τσίκλη και Παύλο Μπάπκα, μέσα απο την καρδιά μου. Συνεχίζουμε με τα 400 αύριο το πρωί»!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ: ΝβΧ