ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

03/06/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 3376 - Δηλώσεις πρωταγωνιστών μετά τον αγώνα Πανιωνιου-Χιου.

  16.08.2011 16:02       1033

Μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΝΟ Χίου, οι πρωταγωνιστές της συνάντησης τόνισαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Μακης Βολτυρακης (προπονητης Πανιωνιου): "Ηταν η πρώτη φορά μετά απο πολλούς μήνες που η ομάδα ...ήθελε κάτι απο ενα παιχνίδι. Έδειξε τρομερή θέληση και διάθεση για την επικράτηση. Τα στατιστικά του αγώνα λένε πολλά και τίποτα. Περάσαμε πολλά μέσα στην χρονιά. Τραυματισμούς, διοικητικά προβλήματα, οικονομικά προβλήματα. Με τη σημερινή εμφάνιση τους τα παιδιά έδειξαν οτι ανεκαμψαν. Μετά την επιτυχία αυτή νομίζω οτι ήλθε η ώρα ο Πανιώνιος να πάρει αυτό που δικαιούται στην ελληνική υδατοσφαιριση με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα το δείξουμε αύριο ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό".

Δημητρης Μαζης (Πανιώνιος): "μπορεί να πήγαμε θαυμάσια στον παίκτη λιγότερο και άριστα στον παίκτη παραπάνω, αλλα αυτό δεν λέει τίποτα. Ειμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Ήλθε η ώρα του Πανιωνιου. Στον τελικό δεν υπάρχουν φαβορί, ανεξάρτητα εάν παίξουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Όμως εχουμε την ψυχολογία, την ποιότητα και την θέληση να γίνουμε εμείς κυπελλουχοι".

Αντωνης Μισετζης (αρχηγός ΝΟ Χίου): "Στο τέλος ...άνοιξε το σκορ και χάσαμε εύκολα ενα παιχνίδι που περίμενε έναν ολόκληρο χρονο η Χιος. Δεν πήγαμε καλά ούτε στον παίκτη λιγότερο , ούτε στον παίκτη παραπάνω. Κρίμα. Αποδείχθηκε οτι η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων για πολλές εβδομάδες μας στοίχισε. Δεν είχαμε ρυθμό σαν ομάδα. Διάθεση ναι, ετοιμότητα οχι. Δίνουμε υπόσχεση όμως στους φίλους της Χίου οτι του χρονου θα είμαστε εδώ , πρωταγωνιστές και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ακούγονται πολλά για ενα θερμό μετεγγραφικο καλοκαίρι στην Χίο. Εύχομαι να γίνουν ολα όσα ακούγονται και ο ΝΟΧ να γίνει κυρίαρχος στο ελληνικό πολο".

Γιωργος Χατζηδακης (παίκτης ΝΟ Χίου):"Με τραγικά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω (2/9) και στον παίκτη λιγότερο (4/5) δεν μπορείς να διεκδικήσεις πρόκριση στον τελικό. Επικρατούσαν 2 σενάρια πριν το παιχνίδι. Το 1ο έλεγε οτι θα ειμασταν φρέσκοι και το 2ο ανέτοιμοι. Δυστυχώς ειμασταν ανέτοιμοι".

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ