ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

03/06/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 3378 -Δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τον ημιτελικό Ολυμπιακου- Παναθηναικου στο φάιναλ φορ του κυπέλλου στην Κάλυμνο

  16.08.2011 03:08       1023

Μετά το τέλος του ημιτελικού Ολυμπιακου-Παναθηναικου, οι πρωταγωνιστές των 2 ομάδων τόνισαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Βαγγελης Πατερος (προπονητης Ολυμπιακού): "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλα περάσαμε μια ...νεκρή περίοδο δυόμισι οκταλεπτων και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟ να μπει στο παιχνίδι. Δεν σας κρύβω οτι στο 4-3 η εμπειρία μου έλεγε οτι θα είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι να λήξει η συνάντηση, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις το φαβορί ...μικραίνει και το αουτσάιντερ ...μεγαλώνει οσο περνούν τα λεπτά. Κάναμε όμως ενα εξαιρετικό τέταρτο οκταλεπτο και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιαυτό. Παρά τα προβλήματα κατάφεραν να φέρουν τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμη τελικό. Εύχομαι να γίνει ενα καλό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, να παίξουμε καλύτερα απ'οτι σήμερα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν δέχομαι τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία. Άλλη άμυνα παίζαμε εμείς και άλλη αυτοί. Δεν μπορώ να ακούω εδώ και 6 χρόνια οτι ο Ολυμπιακος ευνοείται απο τη διαιτησία. Είναι αστεία ολα αυτά".

Χρηστος Αφρουδακης (παίκτης Ολυμπιακού): "Παρά τα λάθη που κάναμε, ειμασταν οδηγοί του αγώνα και με "κλειδί" την άμυνα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Το βάθος και η ποιότητα που εχει το ροστερ του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που για μια ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκε σε ενα ακριτικό νησί".

Γιωργος Ντοσκας (παίκτης Ολυμπιακού): "Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και προκριθηκαμε για μια ακόμη φορά σε έναν τελικό. Σέβομαι την άποψη των παικτών του Πανιωνιου, αλλα η ...ώρα του Ολυμπιακού δεν πέρασε ακόμη. Είμαστε εδώ, Παρά τα γνωστά σε όλους προβλήματα, για να αποδείξουμε οτι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".

Γιαννης Φουντουλης (παίκτης Ολυμπιακού): "Θα είναι ενα ντέρμπι ο αυριανός τελικός. Δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος εχει ανακάμψει απο την απώλεια του πρωταθλήματος, εχει καλή ομάδα και θα δώσει τα πάντα για να πάρει έναν τίτλο. Όμως εχουμε σαν ομάδα το καλύτερο ροστερ και θα κερδίσουμε. Πολλοί λένε οτι σαν αθλητής εχω κάνει μια άψογη χρόνια και οτι βελτιωνομαι συνέχεια. Αυτό θέλω και με τέτοιους σπουδαίους παίκτες δίπλα μου πως να μη τα καταφέρω; Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εφέτος δεν είναι της παρούσης να τα αναλύσουμε. Εμείς δεν θέλουμε το κύπελλο για να περάσουμε κάποιο μήνυμα στην διοίκηση. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα. Θέλουμε να λέμε και να είμαστε μεγάλοι αθλητές, πολίστες τίτλων. Να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ανεξαρτήτως προβλημάτων. Θέλουμε να είμαστε εντάξει απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους εαυτούς μας. Ο Παναθηναικος είναι καλή και σκληρή ομάδα. Οταν το σκορ έφθασε στο 4-3 ...κτύπησε συναγερμός. Στο τέλος ειμασταν καλοί και η διαφορά στο σκορ ηταν φυσικό επακόλουθο".

Φάνης Κουντουδιος (προπονητης Παναθηναϊκού): "Ο Ολυμπιακος είναι καλύτερη ομάδα και το εχει αποδείξει μέσα στην χρονιά. Όμως γιατί οι διαιτητές δεν μας αφήνουν να ...κλεψουμε το παιχνίδι απο μια καλύτερη ομάδα; Γιατί δεν μας δίνουν ενα δικαίωμα στην έκπληξη; Στο 4-3 δεν μας σεβάστηκαν. Έγιναν αποβολές που δεν πήραμε, ενώ οι αντίπαλοι έπαιρναν ποινές χωρίς την μπάλα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλα...."

Γιωργος Τσοκας (αρχηγός Παναθηναϊκού): "Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι διαιτητές. Δεν έδειξαν τον απαραίτητο σεβασμό. Δεν σεβάστηκαν αθλητές σαν τον Γιώργο τον Αφρουδακη. Σε κάποια στιγμή τους ζητουσα τον λόγο σαν αρχηγός της ομάδας και δεν γύριζαν να με κοιτάξουν. Γιατί;".

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ