ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

04/06/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 3382 - Δηλώσεις των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στην Κάλυμνο

  16.08.2011 10:08       978

Μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του 14ου κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου, ο προπονητης και οι αθλητές του Ολυμπιακού, έκαναν τις κάτωθι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Βαγγελης Πατερος (προπονητης Ολυμπιακού): "Το σκορ μπορεί να δείχνει μια εύκολη επικράτηση, αλλα τίποτα δεν είναι εύκολο στην ζωη και στο πολο. Δείξαμε οτι θέλαμε πολύ αυτόν τον τίτλο. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στα καινούργια πράγματα που έδειξε ο Ολυμπιακος μέσα στο παιχνίδι. Το εκπληκτικό για τους παίκτες μου και τους δίνω συγχαρητήρια, είναι οτι το πρωί τους μίλησα για 3 νέα πράγματα και αυτοί το απόγευμα έκαναν 4 μέσα στο νερό! Αυτό είναι φοβερό. Είναι τρομεροι αν και δεν ηταν προπονημενοι με τα προβλήματα που υπάρχουν στο τμήμα και είναι γνωστά σε όλους. Θα ήθελα να βρεθούν λύσεις και να ηρεμήσει η ομάδα. Εχουμε κάνει μια σοβαρή δουλειά τα 2 τελευταία χρόνια. Εχουμε χαμηλώσει τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και είναι κρίμα να πάει στραφι μια τέτοια προσπάθεια. Ο σύλλογος πρέπει να βρει λύσεις. Το κύπελλο δεν θα πάει στα σπίτια των παικτών ή στο δικό μου. Θα πάει στα γραφεία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση εχει τον λόγο".

Τασος Σχιζας (αρχηγός Ολυμπιακού): "Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη επικράτηση. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά ετσι οπως εξελίχθηκε ο τελικός. Δεν μας άφησαν όμως μερικά περίεργα διαιτητικα σφυρίγματα. Παρά τα λάθη των διαιτητών μείναμε συγκεντρωμένοι, κάναμε το παιχνίδι μας και κερδίσαμε εύκολα και δίκαια. Δεν τελειώσαμε σήμερα. Εχουμε έναν άλλο άμεσο στόχο. Το πρωτάθλημα. Υπάρχει όμως και ενας άλλος στόχος, πιο μεγάλος και σοβαρός ισως απο όλους. Αυτός ο στόχος δεν είναι δικός μας, αλλα της διοίκησης του συλλόγου που καλείται να βρει ενα ...φως στο τούνελ. Εμείς κάνουμε σαν παίκτες άριστα τη δουλειά μας στο νερό. Πρέπει να οι διοικούντες να κάνουν τη δουλειά τους εκτός νερού".

Νικος Δεληγιαννης (καλύτερος τερματοφύλακας του φάιναλ φορ): "Παρά τα προβλήματα η ομάδα παραμένει στην κορυφή. Αυτό είναι το μήνυμα απο την κατάκτηση του κυπέλλου. Μακάρι Αυτός ο τίτλος να είναι ο προτελευταιος και οχι ο τελευταίος στην καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Ο θεός να μου δώσει δύναμη να συνεχίσω και στους τελικούς του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμενη. Ελπίζω να είμαι εκεί. Είμαι δεν είμαι όμως, ο Ολυμπιακος εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν αυτοί οι παίκτες. Ποτέ δεν μένω εκεί που δεν με θέλουν.....Μακάρι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και του χρονου, γιατί εφέτος ...φάγαμε απο τα έτοιμα. Ο Ολυμπιακος εχει κάνει πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια και Παρά τα τρομερά φετινά προβλήματα παραμένει η καλύτερη και η πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα".

Γιαννης Φουντουλης (ο καλύτερος παίκτης του φάιναλ φορ): "Είμαι χαρούμενος για το κύπελλο και αιφνιδιασμενος απο την ανάδειξή μου απο τους δημοσιογράφους ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά. Αλλάζω και τους 2 αυτούς τίτλους με το πρωτάθλημα. Αυτό θέλω περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο".

Χριστόδουλος Κολομβος (Ολυμπιακος): "Είμαι συγκινημένος που κατεκτησα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα μου. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά. Παίξαμε τρομερά σήμερα. Ειμασταν απο την αρχή πολύ καλύτεροι. Συνεχίζουμε. Εχουμε δώσει όρκο τιμής για το νταμπλ. Μετά ...αρχίζει ο τελικός της συζήτησης και των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο τμήμα".

Χρηστος Αφρουδακης (Ολυμπιακος): "Οπως είναι στημένη η δική μας ομάδα μέσα στο νερό, εξαρτάται μόνο απο εμάς εάν θα κερδίσουμε και με πόσα γκολ ενα παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, αλλα θα μπορούσαμε να ειμασταν ακόμη καλύτεροι εάν δεν είχαμε τόσα προβλήματα που μας βασανίζουν μια ολόκληρη χρονιά. Ανταμείβονται οι κόποι μας με έναν ακόμη τίτλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και σε καμία περίπτωση την διοίκηση και τους παράγοντες του Ολυμπιακού. Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον και το εχω δηλώσει κατ'επαναληψη. Υπάρχουν φοβερά προβλήματα στο τμήμα. Εάν τα είχαμε επιλύσει η ομάδα αυτή θα πρωταγωνιστούσε και στην Ευρώπη".

Γιωργος Ντοσκας (Ολυμπιακος): "Παίξαμε αρκετά καλά και κερδίσαμε εύκολα. Όλη η ομάδα ηταν εξαιρετική. Ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα και δεν δώσαμε τη χαρα σε εκείνους που μας αμφισβητούν σε κάθε τελικό. Μένει το πρωτάθλημα και στο χέρι μας είναι να το κατακτήσουμε σε 2 και οχι σε 3 παιχνίδια. Το ...αύριο του τμήματος θα το συζητήσουμε μετά. Μακάρι να υπάρχει αύριο".

Μανωλης Μυλωνακης (Ολυμπιακος): "Να είμαστε ρεαλιστές. Οταν ο Ολυμπιακος παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί καμιά ομάδα στην Ελλάδα. Μετά το κύπελλο πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμενη είναι μια καλή ομάδα, αλλα εάν εμείς αποδωσουμε σωστά ο τίτλος είναι δικός μας. Το ...αύριο του τμήματος; Αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί σήμερα. Αβέβαιο το μέλλον".

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ