ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

04/06/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νο 3383 - Δηλώσεις του προπονητή και των παικτών του Πανιωνιου μετά την απώλεια του κυπέλλου στον τελικό της Καλύμνου

  16.08.2011 10:08       963

Μετά το τέλος του τελικού ο προπονητης και οι παίκτες του Πανιωνιου έκαναν τις κάτωθι δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

Μακης Βολτυρακης (προπονητης Πανιωνιου): "Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε οπως το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακος πήρε μια διαφορά ασφαλείας και με το ροστερ που διαθέτει κέρδισε τον αγώνα. Οταν και οι 2 ομάδες του τελικού έχουν προβλήματα, με σοβαρές ελλείψεις προπονήσεων, είναι φυσιολογικό να επικρατήσει η ομάδα με το μεγαλύτερο βάθος στο ροστερ της. Επίσης κανείς δεν πρέπει να λησμονα οτι ο Πανιώνιος, με εξαίρεση τους 3 έμπειρους πολίστες του, εχει μια νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν την εμπειρία να αντιπαρατεθούν απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού οταν μάλιστα προέρχονται απο ελλιπή προπαρασκευή. Το μέλλον του τμήματος είναι αβέβαιο. Εχουμε έναν ακόμη αγώνα πρωταθλήματος και μετά ...βλέπουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει και πιο θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Για τους διαιτητές του τελικού εκτιμώ οτι μεροληπτική και έδειξαν ανικανότητα"

Κωστας Κοκκινάκης (παίκτης Πανιωνιου): "Ο Ολυμπιακος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλα δεν δικαιολογείται η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι. Απορώ γιατί οι διαιτητές και συγκεκριμένα ο κ. Σκαλοχωρίτης ...αδικούν τον Ολυμπιακό με τα σφυρίγματα τους. Δεν χρειάζεται ο Ολυμπιακος τη βοήθειά τους. Δεν τους αποδίδω δόλο. Προφανώς δεν ξέρουν απο πολο. Ο Ολυμπιακος, ειδικά σήμερα, κέρδισε δίκαια. Τα τελευταία χρόνια όμως ο Πανιώνιος είχε στιγμές και παιχνίδια που μπορούσε να αμφισβητήσει τα πρωτεία. Δεν τον άφησαν".

Δημητρης Μαζης (παίκτης Πανιωνιου): "Άξια κυπελλούχος ο Ολυμπιακος. Εχει μεγαλύτερο ροστερ απο οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Τα λάθη όμως των διαιτητών ηταν πολλά και ανεξήγητα. Ανίκανοι οι διαιτητές και κάποιοι μεροληπτουν. Κρίμα για το παιχνίδι και τη διοργάνωση. Αμφισβητω τη διαδικασία του ορισμού. Γιατί δεν γίνονται κληρώσεις; Με ποια κριτήρια γίνεται ο ορισμός των διαιτητων;".

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ