ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

06/12/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (3.270) - ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

  06.12.2010 02:00       1360

-. Το δεύτερο της παιχνίδι, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ, δίνει αύριο (Τρίτη) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει, στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά (20.00), την αντίστοιχη της Κροατίας, που έρχεται σήμερα (Δευτέρα) στην Αθήνα.

Το παιχνίδι, θα διευθύνουν οι Μίχαϊ Σιμιόν (Ρουμανία) και Άνχελ Μόλινερ (Ισπανία), με παρατηρητή από πλευράς Fina, τον Τζιάνι Λότζι (Ιταλία).

Η Κροατία, έχει προγραμματισμένες προπονήσεις στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, απόψε (19.30) και αύριο το πρωί (11.00).

Στην 1η αγωνιστική (16 Νοεμβρίου), η Εθνική μας, ηττήθηκε (6-11) στο Μπέργκαμο από την Ιταλία, ενώ η Κροατία νίκησε στο Ντουμπρόβνικ, την Ολλανδία (15-7).

Οι υπόλοιπες αγωνιστικές στον Όμιλο μας:

3η, 25 Ιανουαρίου

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

4η, 22 Φεβρουαρίου

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ

5η, 22 Μαρτίου

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

6η, 19 Απριλίου

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Η Τελική φάση της διοργάνωσης, διεξάγεται στην Ιταλία (21 – 26 Ιουνίου).

Σύμφωνα με τις οριστικές δηλώσεις της Κροατικής Ομοσπονδίας, στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι έρχονται οι εξής 13 διεθνείς Κροάτες: Γιόσιπ Πάβιτς, Μίρκο Νίζιτς, Νταμίρ Μπούριτς, Άντρο Μπούσλιε, Ιβάν Μπουλούμπασιτς, Ιβάν Πέριτς, Ιγκόρ Χίνιτς, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Σάντρο Σούκνο, Ιβάν Κράπιτς, Πάβο Μάρκοβιτς, Μάρο Τζόκοβιτς, Φράνιο Κάρατς.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ράτκο Ρούντιτς, ο συνεργάτης του Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ, ο φυσικοθεραπευτής Νταμίρ Λούκετιτς, ο γιατρός Μίχαελ Ρούντες και ο καμεραμέν Ζόραν Κάτσιτς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Ντράγκαν Άντριτς, θα ανακοινώσει τους «13», μετά και τη σημερινή, βραδινή, προπόνηση, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ