ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

07/05/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Νο 3321) - Διεθνές μίτινγκ κολύμβησης ‘Ακρόπολις’ Αλιμος – 2η μέρα Δηλώσεις

  07.05.2011 03:00       1289

- Οι πρωταγωνιστές της 2ης μέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης ‘Ακρόπολις’, που διεξάγεται στο δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου, δήλωσαν:

Ανδρέας Βαζαίος (ΑΝΟ Αργυρούπολης, επιβεβαίωση ορίου Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων Βελιγράδι, Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων Λίμα, 200μ. μικτή ατομική 2.03.42): «Η προετοιμασία ουσιαστικά τώρα ξεκινά για το Ευρωπαϊκό. Στο σημερινό αγώνα ήταν πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Στόχος μου στο Βελιγράδι είναι να προκριθώ στον τελικό και να καταφέρω να κάνω τον καλύτερο προσωπικό μου χρόνο. Για το Περού είναι νωρίς να μιλάμε, αλλά και εκεί φυσικά στόχος είναι να πάω όσο καλύτερα γίνεται. Ανατριχιάζω που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό, γιατί νιώθω πως δεν κολυμπάω μόνο σαν άτομο, αλλά και εκ μέρους όλης της Ελλάδας».

Παναγιώτης Σαμιλίδης (ΑΝΟ Αργυρούπολης, επιβεβαίωση ορίου Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων Βελιγράδι, 50μ. πρόσθιο 28.72): «Είμαι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και σήμερα, αν και είχα έρθει χωρίς συγκεκριμένο στόχο, καθώς είχα πιάσει το όριο, ήθελα να δω που βρίσκομαι. Στο Ευρωπαϊκό θα παλέψω για όσο το δυνατόν καλύτερη επίδοση και γιατί όχι, για να διεκδικήσω κάποιο μετάλλιο».

Χαρίλαος Καρακαϊδός (Γ.Σ. Περιστερίου, επιβεβαίωση ορίου Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων Βελιγράδι και Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων Λίμα, 200μ. ύπτιο 2.03.54): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συμμετάσχω στις δύο αυτές σημαντικές διοργανώσεις. Αποτελούσε το στόχο της χρονιάς και φυσικά επιτεύχθηκε. Στο σημερινό αγώνα ήρθα χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία, λόγω και της κούρασης από τους Βαλκανικούς αγώνες που ήμουν πριν μια εβδομάδα. Πλέον κοιτάω το Ευρωπαϊκό, όπου θέλω να μπω στην 8άδα και ας είμαι μικρότερος. Μετά βλέπουμε και για το Περού. Προς το παρόν είναι κάτι τελείως πρωτόγνωρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα».

Το Γραφείο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ