ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

07/09/2011 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Νο 3513) - Επίσκεψη Εθνικής πόλο νεανίδων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  17.12.2011 00:00       960

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων, που στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο κ. Παπούλιας υποδέχτηκε εγκάρδια τις 13 παίκτριες και το προπονητικό τιμ (ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετράκης, συνεργάτης Στέφανος Λέανδρος, έφορος Μπάμπης Τρούλος), συνεχάρη μία-μία τις πολίστριες και τα υπόλοιπα μέλη και τους ευχήθηκε και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Οι αθλήτριες προσέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μπάλα με τις υπογραφές τους και ένα σημαιάκι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Την ομάδα συνόδευσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ενώ στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.

Ο κ. Διαθεσόπουλος δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μας να μας δέχεται ξανά φέτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μας υποδέχτηκε θερμά, συνεχάρη μία-μία τις πολίστριες και παρουσιάστηκε γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό, των προβλημάτων που υπάρχουν στα ερασιτεχνικά αθλήματα και αυτών που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες. Είπε μάλιστα πως η πολιτεία θα πρέπει να δίνει σε αυτά τα παιδιά και όχι να κόβει, να τα βοηθά και να τους προσφέρει παραπάνω πράγματα. Η πολιτεία θα πρέπει να δίνει εκεί που αξίζει και να κόβει από εκεί που δεν αξίζει».

Το Γραφείο Τύπου

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ