ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

10ος ο Παπαρούνας στον τελικό

  17.05.2012 19:42       937


 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Παπαρούνας στον απογευματινό τελικό των 3μ. Τραμπολίνο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Έλληνας καταδύτης κατετάγη 10ος, με 408.55 βαθμούς.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έκανε ο Πέτρος Φυρίγος (συνοδός προπονητής), λέγοντας: "Ήταν ο δεύτερος επίσημος αγώνας για το 2012 για τον Στέφανο, μετά την εκπληκτική εμφάνιση-πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά, και ήταν εξίσου καλός. Η συμμετοχή του αυτή λέει πολλά, αφού κατάφερε να βελτιώσει την απόδοσή του κατά 26 βαθμούς. Την σημαντικότητα του κατορθώματός του τονίζει το γεγονός ότι κοίταξε στα μάτια αθλητές με 11 αγώνες στην πλάτη τους, μέχρι στιγμής. Θεωρώ πως το μέλλον ανήκει σε αυτόν τον υπέροχο αθλητή".

Ο ίδιος ο Στέφανος Παπαρούνας δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στον προκριματικό και στον τελικό του αγωνίσματος, αν αναλογιστείτε ότι είναι μόλις ο δεύτερος επίσημος αγώνας μου. Θέλω να τονίσω πως έχασα δύο θέσεις, αφού "χάθηκε" μία βουτιά από το πρόγραμμά μου. Πάντως, κοιτάω μπροστά,  αφού πρέπει να κάνω πολύ δουλειά ακόμη εν όψει και του μόλις ενός Γκραν Πρι που έχω μπροστά μου (Μαδρίτη, Ισπανία) πριν μπω στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος