ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

11/11/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.536) - ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ *ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ» ΚΑΙ «ΘΕΤΙΣ ΚΑΠ» *ΤΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»

  24.11.2011 12:35       1142

Δεκατρείς (13) πολίστες κάλεσε ο Ντράγκαν΄Άντριτς, για το πρωινό (09.30) της Δευτέρας (14/11) στο Κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης, εν όψει του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με την Ισπανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World League.

Είναι οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Ντόσκας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Ανδρέας Μιράλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Κώστας Κοκκινάκης και Μίμης Αληχανίδης.

Οι «13» αναχωρούν, την Δευτέρα το απόγευμα (16.00) στη Βαρκελώνη, όπου την επομένη θα διεξαχθεί (20.30 τοπική ώρα) ο αγώνας με την Ισπανία.

Στην αποστολή, μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός).

Ελλάδα και Ισπανία μετέχουν στον Γ' Όμιλο της Ευρώπης, μαζί με τη Ρουμανία και την Τουρκία.

-. Σε Χίο και Τρίπολη αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα τουρνουά υδατοσφαίρισης «Σαμαρτζίδης Καπ» στους Άνδρες (9-11 Ιανουαρίου) και «Θέτις Καπ» (7-9 Ιανουαρίου) στις Γυναίκες.

Οι επαφές και συζητήσεις του Αντιπροέδρου της ΚΟΕ, Γιώργου Κατσαρού, με τις αντίστοιχες Δημοτικές αρχές, είχαν ευτυχή κατάληξη για τα δύο τουρνουά με τα οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία των Εθνικών μας ομάδων εν όψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Αϊντχόφεν, 16-29 Ιανουαρίου).

Στη Χίο, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λαμπρινούδη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γανιάρη, ενώ στην Τρίπολη με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σμυρνιώτη.

Με τον τελευταίο έγινε συζήτηση και για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί στην Τρίπολη το Εθνικό πρωτάθλημα Κολύμβησης (4-6 Μαίου).

-. Η διεθνής κολυμβητική συνάντηση των «Αλεξανδρείων» στη Θεσσαλονίκη (3-4 Δεκεμβρίου), όπως ενημέρωσε η ΚΟΕ τα Σωματεία της, θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνον με ευθύνη της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

-. Στις 20.00 αντί 19.00 θα αρχίσει ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, αύριο (Σάββατο) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ