ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

12/11/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.262) - ΣΤΟ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

  12.11.2010 02:00       1452

-. Πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στη διοργάνωση του World League, της νέας περιόδου, για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, την ερχόμενη Τρίτη.

Αγωνίζεται στο Μπέργκαμο με την αντίστοιχη της Ιταλίας, για την 1η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Ευρώπης, στον οποίο μετέχουν ακόμη η Κροατία και η Ολλανδία.

Η αποστολή για την Ιταλία, αναχωρεί την Δευτέρα το πρωί (08.50 Μιλάνο), με τους εξής 13 υδατοσφαιριστές:

Κώστας Τσαλκάνης, Κώστας Φλέγκας (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Κατσαούνης, Αρτίν Ελμισιάν, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Μετέχουν επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, ο Περικλής Δαμάσκος ομοσπονδιακός τεχνικός των Εφήβων,, ο μάνατζερ Αντώνης Αρώνης, ο φυσικοθεραπευτής Στέλιος Μηνάς και ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης, με ώρα έναρξης 20.45 (Ιταλίας), θα διευθύνουν οι διαιτητές Αλεξέι Κραπίβιν (Ρωσία) και Τόμας Σουλζ (Γερμανία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Χαλούκ Τοϊγκάρλι (Τουρκία).

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Κροατία υποδέχεται την Ολλανδία.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, στην προκριματική φάση του W.L:

*7 Δεκεμβρίου ΕΛΛΑΔΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ

*25 Ιανουαρίου ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

*22 Φεβρουαρίου ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ

*22 Μαρτίου ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

*19 Απριλίου ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ