ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

15/07/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.382) - ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΜΑΣ *ΑΛΛΑ ΔΥΟ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΑ

  13.08.2011 14:49       944

Με την αποστολή της κολύμβησης, την ερχόμενη Δευτέρα στη Σαγκάη, ολοκληρώνεται η ελληνική παρουσία στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ανοίγει τις πύλες του αύριο (Σάββατο).

Στην αποστολή μετέχουν οι κολυμβητές / τριες: Άρης Γρηγοριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Νόρα Δράκου, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κρίστελ Βουρνά, Παναγιώτης Σαμιλίδης.

Στη Σαγκάη, ήδη βρίσκεται και η Μαριάννα Λυμπερτά με την αποστολή των Μεγάλων Αποστάσεων, όπου επίσης θα αγωνιστεί.

Τους επτά (7) κολυμβητές / τριες μας, συνοδεύουν, οι προπονητές Χρυσάφης Βαγγελακάκης και Γιάννης Ορφανίδης.

Οι αγώνες της κολύμβησης θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου.

-. Η πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων / νεανίδων του Βελιγραδίου, άνοιξε τον δρόμο της συμμετοχής τους και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Λίμα (16-21 Αυγούστου).

Ο λόγος, για τον Κριστιάν Γκολομέεβ που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο στο Βελιγράδι και την Άννα Ντουντουνάκη που ήταν 4η στα 50μ πεταλούδας.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή της Λίμα μετέχουν ακόμη οι Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Αλέξανδρος Θεοχαρίδης, Χάρης Καρακαϊδός (όρια), Σταυρούλα Καραντάκου, Στέφανος Χαλιντέι – Χριστόπουλος (ποσόστωση).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Άλλο ένα πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Β', σημειώθηκε χτες (Πέμπτη) στο φινάλε του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης παμπαίδων / παγκορασίδων.

Το πέτυχε ο Νίκος Σοφιανίδης του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης στα 100μ ύπτιο παμπαίδων Β' με 1.02.31 (προηγούμενο 1.02.93, Θόδωρος Μπενεχούτσος ΑΕ Χαϊδαρίου, 6.2.11 ΟΑΚΑ).

Εξάλλου, οι Βαθμολογίες στο πρωτάθλημα των AGE GROUP, όπου εκκρεμούν τα αγωνίσματα παίδων / κορασίδων που διεξάγονται από σήμερα (Παρασκευή) έως την Κυριακή, μαζί με εκείνα των κατηγοριών εφήβων ./ νεανίδων, έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

159 ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, 128 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 108 ΩΚΕΑΝΟΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 208, ΠΑΟΚ 143, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 85

ΓΕΝΙΚΗ

ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 367, ΩΚΕΑΝΟΣ 174, ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 173

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ