ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

15/11/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 3.537) - ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ *ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ *ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

  24.11.2011 12:37       1160

Μετά την Ευρώπη και την ψηφοφορία της Len, σύμφωνα με την οποία η Αλεξάνδρα Ασημάκη αναδείχτηκε κορυφαία για το 2011, η Αντιγόνη Ρουμπέση 2η καλύτερη στην Ευρώπη και ο Σπύρος Γιαννιώτης 2ος καλύτερος, επίσης στην Ευρώπη, ήλθε η σειρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Fina) να συμπεριλάβει στους υποψήφιους για τους κορυφαίους της χρονιάς, τους τρεις (3) αθλητές μας!

Έτσι, η Ασημάκη και η Ρουμπέση προτείνονται στην υδατοσφαίριση Γυναικών, μαζί με τις Μα Χουανχουάν (Κίνα), Σοφία Κόνουκ (Ρωσία), Μπρέντα Βίλα (ΗΠΑ) και ο Γιαννιώτης στο OPEN WATER μαζί με τους Βλάντιμιρ Ντιάτσιν (Ρωσία), Άντριου Γκέμελ (ΗΠΑ), Τόμας Λουρτζ (Γερμανία) και Πέταρ Στόιτσεφ (Βουλγαρία).

Τελευταία ημερομηνία της σχετικής ψηφοφορίας, είναι η 1η Δεκεμβρίου 2011.

-. Ένα παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, διεξάγεται αύριο (Τετάρτη).

Κολ. «Αντ. Πεπανός» 16.00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

(Μοίραλης, Κουρέτας)

Την περασμένη Κυριακή, για την ίδια αγωνιστική: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 14-6

Τα άλλα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο:

15.30 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

18.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

-. Σε κατ' αρχήν συμφωνία με την τοπική Δημοτική αρχή, ήλθε η ΚΟΕ για την διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση των Ανδρών, μεταξύ 1 και 3 Ιουνίου 2012, στο Αργοστόλι.

Τις σχετικές επαφές και συζητήσεις, έφερε σε πέρας ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ