ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

22/09/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.254) - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΕ – ΕΡΤ

  22.09.2010 03:00       1454

-. Αλλαγή σελίδας στην πολιτική αντιμετώπισης των αθλημάτων του υγρού στίβου από την ΕΡΤ, αρχής γενομένης από τη φετινή περίοδο, αποτυπώνεται στις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ των υπευθύνων της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης και της Ομοσπονδίας.

Στις μεταξύ τους συναντήσεις, εκφράζεται πνεύμα συναντίληψης και συνεργασίας, για την πληρέστερη κάλυψη και προβολή των κορυφαίων αγωνιστικών εκδηλώσεων της ΚΟΕ, σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο από ότι συνέβαινε στο παρελθόν.

Η συνεργασία ΕΡΤ – ΚΟΕ, εστιάζεται  - μεταξύ των άλλων - στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών – Γυναικών, του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, του Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, το 2011.

Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι επαφές, μεταξύ των δύο πλευρών.

 «Είμαι ευτυχής που η ΕΡΤ είναι δίπλα μας, στα αθλήματα μας που πρωταγωνιστούν και φέρνουν τόσες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό.

Μετά από μια περίοδο κατά την οποία, η κρατική ραδιοτηλεόραση, μας είχε γυρίσει την πλάτη, η βούληση για την μεταξύ μας συνεργασία, ανοίγει άλλες προοπτικές για την προβολή των αθλημάτων μας.

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να στηρίξουμε αυτή τη συνεργασία, προς όφελος των αθλημάτων και των αθλητών μας, που δικαιούνται να έχουν την δικό τους μερίδιο προβολής», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, για το θέμα.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ