ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

24/10/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.530) - ΣΤΟ ΚΟΖΙΤΣΕ ΜΕΣΩ ΟΡΑΝΤΕΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

  28.10.2011 12:15       1133

Στην Οραντέα, για κοινή προετοιμασία με την Ρουμανία, αναχωρεί αύριο (Τρίτη) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή (28/10), οπότε η Εθνική μας ομάδφα θα μεταβεί στο Κόζιτσε για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλοβακία (29/10), στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Αϊντχόφεν, 16-29 Ιανουαρίου 2012).

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 13 πολίστες: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αρτίν Ελμισιάν, Μάνθος Βουλγαράκης.

Μετέχουν επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, ο συνεργάτης του Κώστας Βαμβακάρης, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης Γιάννης Μοντεσάντος, ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και ο μάνατζερ της Εθνικής, Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Διαιτητές στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, είναι ο Γεωργιανός Ηρακλή Κικαλισβίλι και ο Τούρκος Μεχμέτ Σουνγκού, ενώ παρατηρητής ο Ρουμάνος Ανατόλι Γκριντέσκου.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, θα ξεκινήσει στις 19.00 (τοπική ώρα).

Στον πρώτο αγώνα, που έγινε (1/10) στη Βουλιαγμένη, η Εθνική μας ομάδα είχε επιβληθεί με 13-7 της Σλοβακίας.

Η ομάδα που θα προκριθεί, θα μετάσχει στην τελική φάση του Αϊντχόφεν.

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ