ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

28/08/2011 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.428) - ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ *ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

  29.09.2011 21:40       1021

Ξένοι, πρώην πολίστες που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι παρόντες στο Βόλο, για το 16ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών.

Ο Αμερικανός Ρόμπερτ Λιν, που αγωνίστηκε στον ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ως ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, ο Μολδαβός Σεργκέι Μασλιούκ που έπαιξε στον ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ως τεχνικός του Καζακστάν και ο Ούγγρος Μπουλτσού Σέκελι που αγωνίστηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ως ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Στο Βόλο ακόμη βρίσκεται ο Ιταλός τεχνικός Πάολο Μαλάρα (Μαρσέιγ, εθνική Ιταλίας), που κοουτσάρει το Ιράν, ενώ προπονητής της Βραζιλίας είναι ο Κροάτης Γκόραν Σάμπλιτς.

-. Εντυπωσιακή είναι η εθελοντική συμμετοχή ανθρώπων της υδατοσφαίρισης, του υγρού στίβου και του αθλητισμού γενικότερα, εδώ στο Βόλο, στην επιτυχή έκβαση και διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι διοργανωτές, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερους από 150 εθελοντές οι οποίοι, καθημερινά, δίνουν το παρόν σε κάθε γωνιά και για κάθε ζήτημα που χρειάζεται επίλυση και βοήθεια, στα δύο κολυμβητήρια των αγώνων (Δημοτικό Νέας Ιωνίας, Εθνικό Βόλου).

Διευθυντής της διοργάνωσης είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής του μπάσκετ Αλέκος Μεταφτσής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ