ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

4η νίκη για τον ΝΟΒ, 13-8 τον Εθνικό στον Πειραιά

  15.11.2017 21:26       792

Την τέταρτη νίκη σε πέντε παιχνίδια σημείωσε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης επικρατώντας στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά του Εθνικού με 13-8.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για την φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού είχε προηγηθεί ο αγώνας στην Βουλιαγμένη με νικήτρια την ομάδα της Αλέξιας Καμμένου με σκορ 20-6.

Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης, με τη σκέψη στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο στον Πειραιά, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και επικράτησαν με σχετική ευκολία του αντιπάλου (προηγήθηκαν με 12-4 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου).

Ο Εθνικός του Κώστα Βαμβακάρη, με στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, προσπάθησε να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στην Βουλιαγμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-4, 1-4, 4-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π (Κώστας Βαμβακάρης) :
Σταυρούλα Δουρέκα, Καλαργυρού, Αδαμαντία Δουρέκα, Βάσιλα 1, Μπίσμπα, Ν. Κούβδου 1, Λογοθέτη 2, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη 1, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου):
Ε. Κούβδου, Νιούχαους 1, Χυδηριώτη 2, Τσελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 2, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου 2, Λούδη 1, Αντωνιάδη 1, Κρασάκη, Π. Νίνου, Ε. Νίνου.

Διαιτητές: Ποσποτίκης-Λοϊζίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ