ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

4η θέση σε Ντουέτο και Ομαδικό οι Κορασίδες μας

  19.07.2012 22:23       1362

Με τα προκριματικά στο Ντουέτο και στο Ομαδικό άνοιξε σήμερα η αυλαία για το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων που διεξάγεται στην Τορεβιέχα της Ισπανίας με τη συμμετοχή 12 αθλητριών μας.

Πιο συγκεκριμένα, τη χώρα μας στο Ντουέτο εκπροσώπησαν οι Γιάννα Γκεοργκίεβα και Σοφία Μαλκογεώργου, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με 80.6000 στη γενική βαθμολογία. Έτσι, οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες θα συμμετάσχουν στον τελικό του αγωνίσματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/7.

Για το ομαδικό αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Αθανασία Τσόλα, Μυρτώ Καματερού, Μελιτίνη Δημακάκου, Κατερίνα Φουκαλά, Στραβάκου Ελένη, Αντωνία Μαζοκοπάκη, Γιάννα Γκεοργκίεβα και Σοφία Μαλκογεώργου. Τα κορίτσια κατέκτησαν επίσης την 4η θέση στο σύνολο της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 80.460 βαθμούς, γεγονός που τους εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής 22/7.

Όσον αφορά την κατάταξη της Comen, η χώρα μας βρέθηκε στην 3η θέση τόσο στο αγώνισμα του Ντουέτου όσο και του Ομαδικού.

Αύριο το πρωί πρόκειται να διεξαχθούν τα προκριματικά στο Σόλο (11:00 ώρα Ελλάδας) και το απόγευμα ο τελικός στο Κόμπο (18:00 ώρα Ελλάδας).

Στη φωτογραφία το ελληνικό Ντουέτο με τις Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου και την αναπληρωματική Αθανασία Τσόλα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος