ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

4η θέση στο Κόμπο η Εθνική μας - Η Ισπανία το χρυσό (pics)

  25.05.2024 20:59       2517

Την 4η θέση στον Τελικό του Κόμπο (Free Compination), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα το βράδυ του Σαββάτου (25/5) στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα μας, την οποία αποτελούσαν οι Μαρίζα Αμεραλή, Φαίδρα Χρυσού, Αναστασία Καραγιάννη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Στυλιανός Κουκουσέλης - Φούσκης, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Δέσποινα Μαντζιάρη, Ηλέκτρα Ράπτη, Δανάη Τσαπραλή, Μυρτώ Γεωργία Ζαγγανά, εκτέλεσε αρκετά καλά το προπγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 228,4000, καθώς της καταλογίστηκαν τρεις βαθμοί βάσεις (ποινές). Η ελληνική πλευρά διαφώνησε για τη μία από τις ποινές και υπέβαλε ένσταση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 266,7168 βαθμούς, το ασημένιο η Γαλλία με 254,8229 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 244,4803 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Τελικό του Κόμπο ΕΔΩ.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της European Aquatics Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της European Aquatics Νόαμ Ζβι.

Δείτε, πάνω, photos.

Αύριο Κυριακή (26/5), τελευταία ημέρα των αγώνων, θα γίνουν, στις 10:00 το πρωί οι Τελικοί στο Ελεύθερο Ντουέτο Κορασίδων με τη συμμετοχή των Ισμήνης Μαρίας Καραβασίλη / Ηλέκτρας Ράπτη και στο Μεικτό Ντουέτο με Στυλιανό Κουκουσέλη / Δανάη Τσαπραλή και το απόγευμα, στις 18:00, ο Τελικός στο Ελεύθερο Ομαδικό με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές, το πρόγραμμα και όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής