ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"8 στα 8" για τον Ολυμπιακό που προετοιμάζεται για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα (26-5 τον Νηρέα)

  08.04.2021 20:48       879

Οι αγώνες του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών αποτελούν την καλύτερη δυνατή προπαρασκευή για τον Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη, ο οποίος στις 30 Απριλίου στην Βουδαπέστη αντιμετωπίζει στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα την ουγγρική Ουίπεστ με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου στην κορυφαία ευρωπαΐκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με το μυαλό στην Βουδαπέστη οι παίκτριες του Ολυμπιακού επικράτησαν την Πέμπτη 8 Απριλίου στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά του Νηρέα Χαλανδρίου με 26 – 5 και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Νηρέας του Ανέστη Πεσματζόγλου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από τον συγκεκριμένο αγώνα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 26-5

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 7-1, 9-0, 5-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ.Πλευρίτου 4, Μπενέκου 3, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου, Σιούτη, Μαργ.Πλευρίτου, Χαλδαίου 1, Βασ. Πλευρίτου 4, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά 3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Ε.Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη 2, Πάτερου, Σ.Κοβάτσεβιτς, Νιαρχάκου, Παναγιώτι, Κάσσαρη 1, Κονταλέξη.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης - Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ