ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

8η θέση για τον Γιώργο Μουστάκα και την Κατερίνα Χρόνη στα 5 χλμ. (pics)

  02.10.2021 13:55       683

Την 8η θέση κατέκτησε ο 15χρονος Γιώργος Μουστάκας στα 5 χλμ. των Αγοριών, στην πρώτη ημέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου (Comen Cup) Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας, το Σάββατο (2/10) το πρωί στη Λάρνακα της Κύπρου, με επίδοση 1ώρ.00:42.64.

Στην κατηγορία των Κοριτσιών, την ίδια θέση, δηλαδή την 8η, κατέλαβε η 14χρονη Ελληνίδα εκπρόσωπος Κατερίνα Χρόνη με 1ώρ.05:15.47.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος δίπλα στις photos.

Ο τεχνικός σύμβουλος Open Water στην ΚΟΕ και Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης, που συνοδεύει τους αθλητές μας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Ακολούθησαν τις οδηγίες που είχαμε δώσει και έμειναν από την αρχή μέχρι το τέλος στα αντίστοιχα γκρουπ των πρωτοπόρων (αγοριών, κοριτσιών), όπου βρισκόταν οι εκπρόσωποι από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, αλλά λίγο η απειρία, λίγο κάποιες λεπτομέρειες και συμβάντα μέσα στον αγώνα, δεν επέτρεψαν να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα. Τα παιδιά πήραν εμπειρίες και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον. Αύριο θα πάμε ακόμα καλύτερα, επλίζω, με τα παιδιά που κολυμπούν στα 7,5 χλμ.».

Αύριο Κυριακή (3/10) αγωνίζονται στα 7,5 χλμ. Αγοριών ο Κώστας Ζαχαριάδης και στα 7,5 χλμ. Κοριτσιών η Βασιλική Τάτσιου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής