ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΡΟΛΥΜΟΥ: «Μείναμε ικανοποιημένοι»

  11.03.2016 10:33       818

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνική μας ομάδας υδατοσφαίρισης των γυναικών με αντίπαλο την Γαλλία, όπου η ελληνική ομάδα επικράτησε με 11-5, για το 17π «Θέτις Καπ» που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Η Αγγελική Γερόλυμου, η Ελευθερία Πλευρίτου και ο Φίλιππος Σακέλλης προέβησαν σε δηλώσεις.

Αγγελική Γερόλυμου (Βοηθός προπονητή)

«Δώσαμε ένα δυνατό αγώνα το πρωί στο οποίο νικήσαμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι αυτό. Για το αποψινό παιχνίδι κάναμε κάποιες αλλαγές και δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα στον αγώνα. Μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στα επόμενα παιχνίδια με Ιταλία και Ουγγαρία θα δούμε που βρισκόμαστε. Από εκεί και πέρα έχουμε μια εβδομάδα καιρό να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».

Ελευθερία Πλευρίτου (Διεθνής πολίστρια)

«Κάναμε δύο νίκες σήμερα με κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε ικανοποιημένες γι αυτό γιατί βλέπουμε να βγαίνουν κάποια πράγματα στον αγώνα. Οι νίκες πάντα μας δίνουν μια ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και προετοιμαζόμαστε σκληρά γι αυτό».

Φίλιππος Σακέλλης (ομοσππνδιακός προπονητής Γαλλίας)

«Είναι ωραίο το συναίσθημα να αντιμετωπίζεις την ομάδα της πατρίδας σου γιατί συναντάς φίλους. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι σαφώς ένα επίπεδο παραπάνω από εμάς. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στα οποία ήμασταν ανταγωνιστικοί. Για εμάς τα παιχνίδια αυτά αποτελούν σημαντικές εμπειρίες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ