ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 12-6 τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και 2-0 νίκες

  11.06.2012 20:06       1213

Μια νίκη από την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Γυναικών στην υδατοσφαίριση βρίσκεται ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν άνετα και στον σημερινό δεύτερο τελικό των πλέι οφ του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με 12-6 μέσα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, πήραν σημαντικό προβάδισμα 2-0 στις νίκες και χρειάζονται μια ακόμα στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη στο Λαιμό για να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι κοπέλες του ΝΟΒ επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους, καθώς κατάφεραν με την αφοπλιστική άμυνά τους να εξουδετερώσουν και πάλι τα ατού του Ολυμπιακού και με εύκολα γκολ κυρίως από την περιφέρεια έχτισαν μια διαφορά που την αύξησαν μέχρι το τέλος.   

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 6-12

(1-3, 3-3, 1-4, 1-2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Γκιλ 1, Πλευρίτου Ελευθ., Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου 1, Πλευρίτου Μαργ., Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου 2, Κώτσια 1, Γαρατζιώτη, Πλευρίτου Βασιλ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου Ελ., Τσουκαλά 2, Μελιδόνη 3, Ξενάκη, Λιόση 3, Καλογεράκου, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 2, Μουλάκη, Κουτέλη 1, Λαρά, Λάβι, Χυδηριώτη, Κούβδου Ν.

Διαιτητές:  Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχες: Χαράλαμπος Τρούλος, Τάκης Λαγαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ η Γερόλυμου σε μια προσπάθειά της από το σημερινό ματς