ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Νίκος Γέμελος

«Άγνωστο αν θα κάνουμε την προετοιμασία των προηγούμενων χρόνων»

  17.10.2013 15:33       937

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Νίκος Γέμελος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στην προετοιμασία των διεθνών μας στο Open Water, και πως αυτή, λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο χώρο του υγρού στίβου, μπορεί να μην είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πολύπειρος τεχνικός, έθεσε ως μεγάλους φετινούς στόχους το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο Open Water.

«Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά.

Μεγάλος φετινός στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Open Water του Βερολίνου τον Αύγουστο. Εκεί οι διεθνείς μας, όπως πάντα, θα πάνε για τα μετάλλια. Επίσης, ένα μεγάλος στόχος του Σπύρου του Γιαννιώτη, είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Open Water, όπου θα λάβει μέρος.

Όλοι οι αθλητές έχουν πολύ όρεξη για δουλειά, κόντρα στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί με τα οικονομικά προβλήματα στον υγρό στίβο. Εμείς από την πλευρά μας, δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κάνουμε την προετοιμασία των προηγούμενων χρόνων, όταν και είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για τα μεγάλα μίτινγκ, μέσω μεγάλων αγώνων στο εξωτερικό. Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν πολύ λίγοι αγώνες όπου μπορούν οι διεθνείς να δοκιμαστούν.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θεωρώ πως η Ομοσπονδία θα κάνει αυτό που πρέπει, αν της δοθούν όμως τα κατάλληλα χρήματα από την Πολιτεία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γέμελος. 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος