ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αγώνας προπαρασκευής στη Βαρκελώνη για Γιαννιώτη, Φωκαϊδη, Αραούζου

  12.06.2013 15:50       1043

Για τη Βαρκελώνη αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί η ελληνική αποστολή Ανοικτής Θάλασσας, προκειμένου να μετάσχει σε test event που πραγματοποιείται, πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου), στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι πρωταθλητές μας: Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαϊδης και Κέλλυ Αραούζου. Μαζί τους, ως συνοδός της αποστολής, θα ταξιδέψει ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Γέμελος.

Οι αθλητές μας θα πάρουν μέρος το Σάββατο στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων και την Κυριακή στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Νίκος Γέμελος, υποστήριξε:

«Οι αγώνες αποτελούν μία προπαρασκευή, ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης της χρονιάς, που δεν είναι άλλη, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Στο συγκεκριμένο event και οι τρεις αθλητές μας έχουν ως στόχο να εγκλιματιστούν. Να δουν δηλαδή τις συνθήκες που επικρατούν, αφού ο στίβος που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, είναι ο ίδιος με αυτόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Φυσικά και δεν περιμένω κανένα αποτέλεσμα από τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους και είναι πολύ κουρασμένα από τις προπονήσεις που έχουν κάνει σε Ελλάδα και εξωτερικό.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ